Léčivé koření

Toto koření, které patří tradičně do Čínské a Indické kuchyně, se získává z oddenků této stejnojmenné rostliny. Využívá se jako ochucovadlo sladkých ale i slaných pokrmů. Má velmi výraznou ostrou chuť a typické aroma. Má i významné léčivé účinky. Působí antibakteriálně, protizánětlivě, příznivě podporuje krevní oběh, redukci váhy a posiluje imunitní systém.

Hodí se všude

V současné době jakoby se s tímto kořením roztrhl pytel. Výhodou je, že je již v běžných obchodech dostupné. Přidává se opravdu skoro do všeho. Vynikající je například přírodní zázvorová limonáda, pivo, čaj, káva, zmrzlina či čajové pečivo. Výborně se hodí i k rybám a masu. Vyzkoušejte tento zázrak. Pochutnáte si a zároveň uděláte něco pro své zdraví. Posílíte imunitu a vyhnete se nachlazení.

Léčivé koření
5 (100%)1